فضل القرآن

Kurani


في هذا الفيديو يتكلم عدد من المشايخ عن فضل القرآن، وأهمية تلاوته.
Në këtë video klip flasin një numër Dijetarësh të njohur rreth vlerës së Kuranit dhe rëndësisë së leximit të tij.